loading
about
Meet the owners
Ons verhaal

De uitbaters zijn Jovanny(39) en Viviane(40). Trotse ouders en voor hun staan de kinderen altijd op nummer één. Ze hebben altijd keihard gewerkt. Jovanny werkt al sinds 2004 bij de politie in Amsterdam/Utrecht en Viviane werkt als sinds haar 16e in horeca.

Beiden hebben altijd een diepgewortelde wens gehad om te ondernemen. Viviane heeft altijd al de wens gehad om een eigen Restaurant te hebben. Hun ogen vielen op een horeca gelegenheid die bijna te mooi was om waar te zijn. Een groot restaurant met een terras aan de Rijn. Een prachtig uitzicht. Camperplaatsen erbij en diverse faciliteiten die met wat aanpassingen geschikt gemaakt kunnen worden om feesten en partijen te huisvesten.

In samenwerking met de verhuurder, de steenfabriek vanderSanden, werden de plannen doorgesproken. De omgeving heeft een rijke geschiedenis van Steenfabrieken die al meer dan een eeuw oud zijn. Al snel kwamen we op de naam "Steengoed".

Een ode aan...
De steenfabriek

Een ode aan de steenfabrieken die voor werkgelegenheid en economische groei voor de omgeving zorgen. Met die zelfde filosofie wilt restaurant Steengoed ook omgaan met de gemeenschap. Het doel is om voor de omwonenden een stamrestaurant te worden en dat toeristen, dagjesmensen en medewerkers van bedrijven uit de omgeving ons als middelpunt gaan zien. Met een steengoede menukaart trachtten wij de diverse gasten zo goed mogelijk te bedienen.

about